De praktijk

cropped-shapeimage_1.jpgWe staan er niet altijd bij stil maar dagelijks leggen we heel wat kilometers af op onze voeten. De laatste jaren ziet men steeds meer het belang in van goede voetverzorging en welke invloed het heeft op het welzijn van de rest van het lichaam.

Pedicurepraktijk Medivoet is gevestigd in plan Willis te Krommenie. Medivoet is opgericht in 2005. De praktijk ligt op de begane grond en heeft een eigen ingang. Tevens is de praktijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn. Mocht u met de auto komen dan zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Naast de opleiding pedicure heb ik tevens de specialisatie diabetische voet. Cliënten die diabetes hebben kunnen daardoor in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Hier gelden wel richtlijnen voor en zijn afhankelijk van uw verzekering. Bij vragen hierover kunt u altijd telefonisch contact opnemen, ik sta u graag te woord. Tevens ben ik aangesloten bij Provoet en de kwaliteitsregister van pedicures. Dit betekent dat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op pedicuregebied doormiddel van bijscholing.

Het leveren van klantvriendelijkheid en hygiëne staan bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten wordt dan ook veel aandacht besteed. U kunt een professionele en relaxte behandeling verwachten in een sfeervol ingerichte praktijk. Waarbij ik werk met de laatste technieken en de nieuwste apparatuur.